vineri, 9 martie 2007

Formularul de inscriere pentru afiliere





Paul 5:

Pentru a incepe incasarea comisioanelor prin programul de afiliere RichDad.com te rugam sa urmaresti instructiunile.
1. Alege un banner. Introdu informatiile si url-ul (adresa web a siteului) unde vrei sa le folosesti. Bannerul va functiona oriunde si ne ajuta sa monitorizam activitatea. Verifica adresa ta de email sa fie introdusa corect. Poti introduce mai multe url-uri in functie de numarul de site-uri pe care doresti sa le folosesti.
2. Click pe butonul Sign-Up. In timp ce astepti aprobarea te rugam sa vizitezi www. moneywerx. com siteul cu tools & tips-uri. Asigura-te ca ai citit si inteles cum functioneaza acest program de afiliere.
3. Viziteaza Siteul Admin (Secure Online Order System) dupa ce ai primit confirmarea inscrierii pe email. Poti copia codul HTML al bannerelor de acolo. Aceste bannere vor trimite vizitatorii direct in sectiunea dedicata acelor produse pe RichDad.com. 4. Verifica periodic www. moneywerx. com pentru noi tools & tips-uri.

Nota: Vei primi un email de acceptare cu username-ul si parola pentru Siteul Admin (Secure Online Order System). De aici vei monitoriza performanta campaniilor tale si comisioanele. Tot aici vei gasi codul HTML pentru bannerele si linkurile ce le poti introduce in siteul tau. Aceste coduri pot fi innoite din cand in cand.

Niciun comentariu: