vineri, 9 martie 2007

Cum functioneaza?




pasul 2:

1. Citeste acest material.
2. Cand ti s-a aprobat cererea de afiliere (circa. 15 zile lucratoare sau chiar mai repede) vei primi un email cu instructiuni de la RichDad.com.
3. Insereaza bannerele in siteul sau blogul tau.
4. Urmareste-ti vanzarile din pagina sistemului de adminstrare.
In timp ce majoritatea programelor de afiliere ofera comision numai pe vanzarile facute in timpul vizitarii siteului comercial, CASHFLOW Connection permite obtinerea comisionului pe un interval de 100 de zile de la clickul cumparatorului pana la cumpararea efectiva.
De exemplu, un utilizator da click pe un banner afisat pe siteul sau blogul tau si este directionat catre RichDad.com dar nu cumpara imediat. RichDad.com acorda un timp de pana la 100 de zile pentru o cumparare efectiva. Ceea ce inseamna ca daca vizitatorul care a dat click pe un banner la tine si a ajuns intamplator dupa doua, trei luni direct pe www.RichDad.com, tu tot vei obtine un comision din acea vanzare. Sistemul de linkuri si bannere pus la dispozitie de RichDad.com permite inregistrarea oricarui click pentru vizitarea www.RichDad.com. Daca un utilizator cumpara din acea vizita sau din orice alta vizita, utilizand acelasi calculator, in 100 de zile, vei obtine un bonus.

In plus, poti inscrie sub-afiliati si vei obtine un comision din vanzarile lor. Deci vei fi platit pentru toate vanzarile generate de situl sau blogul tau, plus un comision de 2% din fiecare vanzare realizata de sub-afiliatii tai. Unii afiliati constata ca e mai usor sa-si construiasca o retea de sub-afiliati decat sa se ocupe de promovarea bannerelor.


Niciun comentariu: